Babagan awake dhewe

Shenzhen Shouhan Technology Co., Ltd.

Profil Perusahaan

We are a Produsèn anjog saka tact switch saka china, karo luwih saka 10 taun pengalaman., karo pabrik kita dibangun dhewe Kita merek Shouhan minangka merek dagang sing misuwur ing china.

Kauntungan kita kanthi ringkes:
1. Peralatan produksi otomatis saka Jepang,
2. Kualitas pisanan, Pengujian sing ketat kanggo saben PCS.
3. Kita ora nampa pesenan saka rega kurang khayal karo kualitas rodok olo.
4. Posisi pasar kita: Pelanggan kualitas dhuwur, njaga kerjasama.
5. Sampel gratis
Luwih saka 2,000 model saklar
Kapasitas produksi saben wulan: 20 yuta potongan.
Impor Bahan Baku sing dhuwur
Macem-macem gaya operasi, dhuwur, lan warna kanggo pilihan sampeyan.
Jumlah pesenan luwih akeh, luwih akeh diskon
Adhering kanggo konsep "Kanggo berkembang dening kualitas lan dateng", kita njupuk kualitas minangka inti kita, lan strictly ngontrol kualitas produk.
We have warmly welcome kanggo evey customer kanggo ngunjungi pabrik kita lan ngrembug pesenan minangka requirment Panjenengan.

-E6-9C-AA-E6-A0-87-E9-A2-98-24

Budaya Perusahaan

Kanggo ningkataké pembangunan sehat lan ngawula masyarakat kemajuan peradaban.

Karep:
Kanggo pangguna: maksud layanan kanggo pelanggan, supaya urip manungsa warni.
Staff: nggawe papan kanggo pangembangan kanggo nambah nilai staf, nambah kualitas urip.
Kanggo masyarakat: kanggo ningkataké pembangunan sehat lan ngawula masyarakat kemajuan peradaban.
Filosofi bisnis:
Integritas!Realistis!Inovasi!Efisien!Tanggung jawabe!
Prinsip moral:
Luwih kelangan dhuwit, ora bakal kelangan kredibilitas;Wong kosong sing jelas, kerja sing jujur;
Makarya luwih apik, wong liya kanthi iman lan pragmatis;Bisnis preduli saka ukuran, kudu dianggep padha;

Gaya perusahaan:
Serius, tanggung jawab, ketat, aktif lan efisien
serius:keunggulan, inquisitive
Iku tanggung jawab kanggo: wani njupuk tanggung jawab kanggo ing pungkasan
Ketat:manajemen ketat, grueling.Disiplin dhiri, wong hukum sing ketat, kanthi ketat ing proses kerja, ganjaran lan paukuman sing ketat.
Aktif:Aktif nampa tugas, njupuk inisiatif kanggo tanggung jawab, njupuk inisiatif kanggo ngenali masalah, njupuk inisiatif kanggo nambah lan sampurna.
Efisien:rencana kerja sing jelas, respon cepet.Rampung dina iki, sesuk ninggalake papan.

Kaluwihan

Kanggo dadi pimpinan industri ing layanan

Stabilitas kualitas

Kategori lengkap

Pangiriman cepet

Kerjasama intim

about (1)
about (2)

Customer High Praise