crita merek

Industri pilihan pisanan, industri terkemuka

crita merek Shouhan

"Yen ilmu pengetahuan lan teknologi maju, Bangsa bakal maju, lan yen ilmu pengetahuan lan teknologi kuwat, Negara bakal kuwat." Kanthi perkembangan jaman lan kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi, kanthi terus-terusan nganyari lan pangembangan produk elektronik, kabeh masyarakat duwe syarat sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur kanggo kualitas lan layanan komponen elektronik.

"Industri pilihan pisanan, industri terkemuka"!

"Shouhan" merek independen lair ing 2016. Proses lairé dawa, lan uga ngempet kawicaksanan lan kringet kabeh tim pendiri.

Ing 2013, miturut pimpinan pangadeg "teknologi Shouhan", Shenzhen shouhan Technology Co., Ltd. kanthi tenang diadegake kanthi slogan "mung nggawe produk sing dibutuhake dening pelanggan lan nggawe kualitas dhuwur-dhuwur domestik".Sawise telung taun ngasah lan inovasi, kanthi kringet lan upaya kabeh wong shouhan, tingkat layanan lengkap "Shouhan" wiwit mimpin industri ing 2016, nggawe terobosan ing kategori produk, mimpin wutah kanthi cepet saka volume bisnis teknologi shouhan lan terus-terusan menek menyang dhuwur printah anyar!Ing 2018, ing ngadhepi kesempatan lan tantangan, kanggo nggedhekake ukuran perusahaan, pangadeg merek kasebut kanthi teliti, ngrancang lan ngadegake tim perdagangan manca pisanan, luwih nggedhekake penyebaran strategis pasar global perusahaan, lan njupuk langkah amba ing cara maju !

Saka 2013 nganti 2018 minangka proses akumulasi.Kanthi usaha kabeh wong shouhan, "Honing menehi landhep pedhang", lan ing pangarep-arep kabeh wong, "Shouhan" merek independen lair.Lair tegese jaman lawas wis liwati lan lelampahan anyar wis diwiwiti.Kanthi kerja keras kabeh anggota tim teknologi "shouhan", ing taun 2017, perusahaan kita tekan hubungan koperasi jangka panjang karo akeh perusahaan sing kadhaptar, utamane saham PISEN, Alibaba, Taier lan perusahaan kadhaptar liyane.

Ing 2018, "Shouhan" account duwe total atusan produk lan ewu model, kang bisa nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo ombone paling lan nyedhiyani pelanggan karo siji-mandeg purchasing pengalaman soket switch karo produk kualitas dhuwur lan layanan kelas siji efisiensi.

"Aja lali tujuan asli lan maju", "Shouhan" wis netepi pangembangan inovatif, nindakake pakaryan sing apik babagan kualitas produk lan nyedhiyakake layanan sing berkualitas" Ayo saklar lan soket mlebu menyang ewu rumah tangga lan promosi kabeh- pembangunan babak industri "minangka misi pangembangan kabeh wong Shouhan!