Kasus

  • The tolerance fit between the positioning pin of the tact switch and the positioning hole

    Toleransi pas antarane pin posisi saklar taktik lan bolongan posisi

    Sembarang gangguan antarane pin posisi saklar tutul cahya lan bolongan posisi PCB bakal mengaruhi proses pemasangan SMT....
    Waca liyane
  • What is tact switch

    Apa tact switch

    Fungsi reset saklar tutul Operasi umum saklar tutul cahya bakal aktif mbukak operasi reset, kayata tombol saklar, saklar bakal diuripake sapisan, sawise ninggalake penet maneh, bakal diuripake maneh.Lan kanggo tombol telpon seluler, remot kontrol ...
    Waca liyane
  • Difference between Self-locking switch and Tact switch

    Bedane antarane ngalih Self-locking lan ngalih Tact

    Ngalih ngunci mandhiri biasane digunakake minangka saklar daya produk elektronik.Iki dumadi saka cangkang, basa, gagang penet, spring lan piring kode. Sawise mencet stroke tartamtu, gagang bakal macet dening gesper, yaiku konduksi; Pencet liyane bakal bali menyang posisi bebas, yaiku ...
    Waca liyane
  • How to connect the three pins of the dc-005 power socket?

    Carane nyambungake telung pin saka soket daya dc-005?

    1】DC-005 punika jinis umum soket DC, karo piranti ndhukung 5.5 plug, saged kanthi otomatis medhot sumber daya internal saka circuit.Pin definisi: (1) kutub positif daya;(2) kontak statis negatif;( 3) kontak obah negatif. Deleng gambar ing ngisor iki 2】 nalika plug in...
    Waca liyane
  • How to distinguish the positive and negative electrodes of 2.5mmDC socket

    Carane mbedakake elektroda positif lan negatif saka soket 2.5mmDC

    Cara identifikasi elektroda positif lan negatif saka plug ngisi daya DC 2.5mm kaya ing ngisor iki: Positif lan negatif saka plug pangisi daya gumantung saka urutan kabel saka kabel sing urip lan nul ing kabel akses. Siji ujung kabel positif lan liyane negatif. Pangisi daya yaiku ...
    Waca liyane
  • How micro switches work

    Carane ngalih mikro bisa

    Saklar mikro minangka switch cepet sing digerakake tekanan, uga dikenal minangka switch sensitif. Prinsip kerjane yaiku: gaya mekanik eksternal liwat unsur transmisi (pencet pin, tombol, tuas, roller, lan sapiturute) bakal digunakake ing reed aksi, lan akumulasi energi menyang titik kritis, gen ...
    Waca liyane
  • What is micro switch used for?

    Apa micro switch digunakake kanggo?

    Ngalih mikro ing piranti sirkuit ijol-ijolan sing kerep kanggo kontrol otomatis lan proteksi safety lan liya-liyane, digunakake ing peralatan elektronik, instrumen lan meter, tambang, sistem tenaga listrik, peralatan listrik rumah tangga, peralatan listrik, uga aerospace, penerbangan, kapal perang, misil. ,...
    Waca liyane
  • What‘s the toggle switch used for ?

    Saklar toggle digunakake kanggo apa?

    Toggle SwitchesToggle switch minangka salah sawijining gaya switch sing paling umum digunakake lan bisa ditemokake ing macem-macem jinis aplikasi listrik.Ing SHOUHAN, kita nawakake macem-macem switch toggle ing macem-macem ukuran lan karakteristik kanggo nampung macem-macem jinis aplikasi.t...
    Waca liyane
  • Rocker switch

    Ngalih rocker

    Rocker SwitchesRocker switch umume digunakake kanggo langsung daya piranti.Padha kasedhiya ing akeh wangun, ukuran lan werna, karo loro standar lan adat simbol kasedhiya ing aktuator.Iluminasi switch rocker bisa dikontrol ing sirkuit sing kapisah, utawa gumantung ing posisi switch ...
    Waca liyane
  • Slide Switches SMT & miniature Slide Switches-SHOUHAN Technology

    Geser Ngalih SMT & miniatur Geser Ngalih-SHOUHAN Technology

    Saklar geser yaiku saklar mekanis kanthi nggunakake slider sing obah (geser) saka posisi mbukak (mati) menyang posisi ditutup (on).Padha ngidini kontrol liwat arus ing sirkuit tanpa kudu manual Cut utawa splice kabel.Saklar jinis iki paling apik digunakake kanggo ngontrol aliran arus ing sma ...
    Waca liyane
  • what is DC socket?

    apa soket DC?

    Soket DC minangka jinis soket sing cocog karo sumber daya khusus monitor komputer.Iki kasusun saka soket transversal, soket longitudinal, basis insulasi, shrapnel kontak jinis garpu lan alur alur arah.Loro shrapnel kontak jinis garpu dumunung ing tengah pangkalan lan disusun ...
    Waca liyane
  • what is USB Type C?

    apa USB Tipe C?

    Apa USB Tipe C? USB tipe-c, diarani minangka tipe-c, punika universal serial bus (USB) hardware spesifikasi antarmuka.Antarmuka anyar nduweni desain sing luwih tipis, kacepetan transmisi luwih cepet (nganti 20Gbps) lan transmisi daya sing luwih kuat (nganti 100W).Fitur paling gedhe saka tipe-c dobel i ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2