Kabar

  • Produk anyar ditambahake menyang rantai produk Shouhan - produk inti ferrite

    Produk anyar sing ditambahake menyang rantai produk Shouhan - produk inti ferrite Kanggo nambah rantai produk kita, kita wis nambah produk inti ferrite kanthi diameter batin 3.5mm, 5mm, 7mm, 9mm, 11mm, 13mm.Ing wektu sing padha, kita bisa nampa produk selaras lan mbukak jamur lan custo ...
    Waca liyane
  • Saklar taktik Shouhan, saklar tombol lan saklar rocker entuk sertifikasi 'CE'

    Kanggo nggedhekake pasar jaban rangkah ing taun 2022, shouhan wis nggawe sertifikasi CE kanggo produke, tegese produk shouhan sing berkualitas bisa dipercaya.Ing ngisor iki jinis kapal ngalih, tombol ngalih lan tutul ngalih saka shouhan wis entuk sertifikasi CE: 1)ROCKER SWI...
    Waca liyane
  • 2022 produk anyar teka!seri produk anti banyu

    Shouhan ngluncurake produk anyar ing taun 2022, produk seri anti banyu Ing taun 2022, kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, shouhan ngluncurake saklar taktik anti banyu, konektor micro USB anti banyu lan konektor tipe-C, saklar watesan mikro anti banyu, saklar tombol logam anti banyu, lan liya-liyane ing.Banyune...
    Waca liyane
  • Aplikasi Microswitch

    Ngalih mikro ing piranti sirkuit ijol-ijolan sing kerep kanggo kontrol otomatis lan proteksi safety, lan liya-liyane, digunakake ing peralatan listrik rumah tangga, piranti elektronik peralatan listrik sistem tenaga tambang, uga lapangan militer kayata tank rudal kapal aeroangkasa, wis akeh ...
    Waca liyane
  • Kuwatir bab negara demokrasi

    Kuwatir babagan negara demokrasi, owah-owahan iklim lan pandemi wis nyebabake kesejahteraan para mudha, survey kasebut ditemokake.Sajrone rong minggu sadurunge diwawancarai, 51% nglaporake paling ora sawetara dina ngrasakake "mudhun, depresi utawa ora duwe pengarep-arep," lan kaping papat ...
    Waca liyane
  • Alasan penting sing mengaruhi pangiriman pesenan lan rega ing taun iki

    Alasan penting sing mengaruhi pangiriman pesenan lan prices taun apresiasi RMB Wiwit awal taun iki, renminbi wis ngalahake seri saka risiko lan terus-terusan ditingkat pisanan antarane duit Asia, lan ana sethitik tandha sing bakal rauh nolak.Terus menerus...
    Waca liyane
  • Efek Kupu-kupu Nimbulake Mundhak Rega ing Pengiriman Laut lan Rega Impor Global.

    Efek Kupu-kupu Nimbulake Mundhak Rega ing Pengiriman Laut lan Rega Impor Global.2 Desember 2021 Miturut laporan saka Konferensi Perserikatan Bangsa-Bangsa babagan Perdagangan lan Pembangunan (UNCTAD), mundhak tarif kargo kontainer global bisa nambah rega konsumen global nganti 1.5% taun ngarep lan ...
    Waca liyane
  • Shouhan entuk sertifikasi sistem manajemen mutu 'iso9001′

    Ing wulan Agustus, panguwasa sertifikasi ISO9001 mriksa kontrol kualitas sing mlebu kanggo bahan mentah, kontrol kualitas ing proses produksi lan manufaktur, lan inspeksi sampling kualitas pangiriman produk.Otoritas sertifikasi ISO9001 uga mriksa ...
    Waca liyane
  • Shenzhen tact switch manufacturer–ShouHan Tech, the seceret you should know while choosing the tact switch

    Produsen saklar taktik Shenzhen-ShouHan Tech, rahasia sing sampeyan kudu ngerti nalika milih saklar taktik

    Madeg ing taun 2008 ing kutha Wenzhou, Provinsi ZheJiang, SHOUHAN Teknologi minangka pabrikan khusus kanggo ngasilake tact switch, slide switch lan pangisi daya dll. Ing wiwitan kita mung ngandelake gawenan tangan lan nganti 2011 kita nggawe garis produksi otomatis.Ing 2014 departemen sales ...
    Waca liyane
  • tactile switches by SHOUHAN

    ngalih tactile dening SHOUHAN

    Tactile switch yaiku saklar elektronik on / off.Tact switch yaiku saklar elektromekanis taktil kanggo keyboard, keypad, instrumen utawa aplikasi panel kontrol antarmuka.Tact switch nanggepi interaksi pangguna karo tombol utawa switch nalika kontak karo panel kontrol ing ngisor....
    Waca liyane
  • USB connector 2.0/3.0/type c 3.1

    Konektor USB 2.0/3.0/tipe c 3.1

    Port USB wis dadi standar industri kanggo sambungan ing meh kabeh piranti elektronik sajrone pirang-pirang dekade.Mesthi, iki dudu perkara sing paling nyenengake ing donya sing ana gandhengane karo komputer, nanging iku penting.Port USB wis ngalami akeh owah-owahan faktor wangun fisik bebarengan karo v ...
    Waca liyane
  • Stereo Phone Jack Connector DC Jack DIP/SMT

    Stereo Telpon Jack Konektor DC Jack DIP / SMT

    Konektor Stereo Telpon Jack Konektor DC Jack DIP/SMT Aplikasi: Kalebu daya kurang desain on/off, instrumentasi, telekomunikasi, audio kinerja, komputer/server, jaringan lan liyane.1) Produk komputer2) produk konsumen3) Mesin komunikasi4) Spesifikasi Instrumentasi:1.Kontak Re...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2