Hubungi Kita

Shenzhen Shouhan Technology Co., Ltd.

alamat

Kamar 503, Blok B, Gedung Kedua Qingnian FuHua JiDi, dalan Haile, distrik Baoan 39, Shenzhen

E-mail

Telpon

Dodolan 1: +86 13266745226
Dodolan 2: +86 17376744658
Dodolan 3: +86 19860877682

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm
Setu, Minggu: Tutup

Sales 1


Sales 2


Sales 3


Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita