2022 produk anyar teka!seri produk anti banyu

 Shouhan ngluncurake produk anyar ing taun 2022, produk seri anti banyu

Ing taun 2022, kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, shouhan ngluncurake saklar taktik anti banyu, konektor USB mikro anti banyu lan konektor tipe-C, saklar watesan mikro anti banyu, saklar tombol logam anti banyu, lan liya-liyane.

Kelas anti banyu saka IP66, IP67 lan IP68.

Sugeng rawuh kanggo mriksa produk anti banyu kita!

微信图片_20220402115822 微信图片_20220402115831 微信图片_20220402115836 微信图片_20220402115841 微信图片_20220402115846 微信图片_20220402115850 微信图片_20220402115855

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wektu kirim: Apr-02-2022