Aplikasi Microswitch

详情-04 主图-05

Ngalih mikro ing piranti sirkuit ijol-ijolan sing kerep kanggo kontrol otomatis lan proteksi safety, lan liya-liyane, digunakake ing peralatan elektronik rumah tangga, piranti elektronik sistem tenaga tambang peralatan listrik, uga lapangan militer kayata tank rudal kapal aeroangkasa, wis akeh digunakake ing wilayah ndhuwur, ngalih cilik, nanging muter peran irreplaceable Saiki, ngalih mikro ing pasar domestik miturut syarat nggunakake beda, gesang mechanical saka ngalih wis kaping 3W kanggo 1000W kaping, umume 10W 20W 50W 100W 300W 500W 800W kaping, nggunakake umum saka beryllium tembaga timah tembaga Kawat baja stainless digunakake kanggo nggawe reeds.ALPS ing negara manca bisa nggawe alang-alang nganti kaping 1000W.Reeds kasebut digawe saka titanium logam langka, sing bisa digunakake ing mouse komputer, mouse mobil, produk elektronik mobil, peralatan komunikasi, produk militer, instrumen tes, pemanas banyu gas, kompor gas, peralatan rumah tangga cilik, oven microwave, kompor listrik, peralatan bal ngambang lan piranti medis sing ndhukung timer 24 jam kanggo mbangun alat listrik otomatis lan peralatan listrik lan radio umum


Wektu kirim: Feb-27-2022