Saklar taktik Shouhan, saklar tombol lan saklar rocker entuk sertifikasi 'CE'

Kanggo nggedhekake pasar jaban rangkah ing taun 2022, shouhan wis nggawe sertifikasi CE kanggo produke, tegese produk shouhan sing berkualitas bisa dipercaya.

Saklar jinis kapal ing ngisor iki, saklar tombol lan saklar tutul shouhan wis entuk sertifikasi CE:

1)ROCKER SWITCH KCD101/KCD1/KCD2/KCD3/KCD4/KCD5//KCD101/RS606/RY-101

2) SWITCH TOMBOL 8mm/10mm/12mm/16mm/19mm/22mm/25mm/28mm/30mm

3) TACT SWITCH 2*3/2.6*3/3*3/3*4/2*4/3*6/3*7/4.5*4.5/5.2*5.2/6*6/12*12/TSC4ACE证书-21095071-Button switch(1)_00CE证书-21095072-Rocker Switch(1)_00CE证书-21095073-Tact Switch(1)_00


Wektu kirim: Apr-02-2022