Produk anyar ditambahake menyang rantai produk Shouhan - produk inti ferrite

Produk anyar ditambahake menyang rantai produk Shouhan - produk inti ferrite

Kanggo nambah rantai produk, kita wis nambahake produk inti ferit kanthi diameter jero 3.5mm, 5mm, 7mm, 9mm, 11mm, 13mm.微信图片_20210926090948.Ing wektu sing padha, kita bisa nampa produk sing disesuaikan lan cetakan mbukak lan ngatur miturut ukuran lan kinerja produk sing dibutuhake pelanggan.

Welcome pelanggan kanggo takon!


Wektu kirim: Apr-02-2022