anti-gangguan tombol Déwan ring Magnetik SCRC35A kinerja dhuwur inti ring Ferrite

Katrangan singkat:

Jeneng produk: F9 SCRC35B;

diameteripun inti Magnetik: 3.5±0.8mm;

Aplikasi: Perekam nyopir, kabel speaker earphone, kabel keyboard mouse, kabel data USB, lsp


Detail Produk

Tag produk

Jeneng produk Garis data garis sinyal GPS kanthi tombol anti-gangguan perakitan cincin magnetik SCRC35A titik kinerja dhuwur kualitas dhuwur
Model SCRC35A
Bahan Ni-Zn
Impedansi 155 ohm min ing 100MHz
kahanan EMC, EMI
Status Bebas PB RoHS \ REACH
Suhu Operasi -40 nganti +125°C
Komposit: Magnet Ferrite Kab
wangun: Silinder
Aplikasi: Perekam nyopir, kabel speaker kuping, kabel keyboard mouse, kabel data USB, lsp

国际站主图 主图2 主图5 主图6 F9-SCRC-35A_01 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan