jack headphone tanpa sirah SMT Pj-381-4p jack headphone tanpa sirah

Katrangan singkat:

Deskripsi Produk
Jeneng barang: Earphone jack
Nomer Model: Jack earphone PJ381
Rating: DC 30V 0.5A
Resistansi isolasi: 100mΩ max 250V DC
Tegangan tahan: AC500V (50Hz) min
Resistansi kontak: 50mΩ maks.
Suhu operasisawetara: -30 ℃ ~ + 70 ℃
Umur: 5.000 siklus min
Daya aktuasi: 3-30N
Dianggo:
- Fungsi lan pamilih band ngalih kanggo desain stereo ponsel, CD, telpon nirkabel, MP3, komputer notebook digital, DVD, kamera angka, etc.

Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan produk:

Pangiriman cepet, conto gratis, produk kanthi laporan tes SGS RoHS, umur siklus luwih saka 5000 kali,resistance suhu dhuwur saka patch,layanan sawise-sales dijamin, technical support lan sikap layanan apik

 

Bidang aplikasi: 

Produk earphone, instrumen lan peralatan, elektronik konsumen, peralatan rumah tangga, produk keamanan, peralatan hi-fi, peralatan akustik

 

Kakuwatan pabrik:

Kanthi pengalaman industri 13 taun, perusahaan wis lulus sertifikasi ISO9001, sawetara sertifikat paten, luwih saka 5300 pelanggan koperasi, akeh pelanggan perusahaan sing kadhaptar, 106 karyawan, 12 pukulan hardware, 18 mesin cetakan injeksi, 26 mesin perakitan otomatis otomatis. , 32 mesin uji otomatis lengkap, 21 mesin uji semi-otomatis, 12 mesin uji urip lan 25 peralatan uji coba liyane

 

Produk kita nyukupi syarat ing ngisor iki lan bisa lulus tes ing ngisor iki:

1) sawetara suhu:nggunakake ing -30~70ºc

2) sawetara standar kahanan atmosfer kanggo pangukuran lan tes kaya ing ngisor iki:

(1) antarane awak lan konduktor: 5ºc kanggo 35 ℃

(2) antarane konduktor ora dadi kontak:45% nganti 85%

(3) tekanan:86kpa nganti 106kpa

3) gaya sambungan lan pedhot

pangukuran kudu digawe sawise nyambungake lan medhot nggunakake plug gauge standar 3 kaping, sambungan lan pedhot pasukan 5-15n

4) kekuatan terminal

beban statis 0.1n/m (1kgf/cm) kudu ditrapake ing pucuk terminal sajrone 1 menit ing sembarang arah.

ora bakal ana karusakan kanggo terminal kayata retak, looseness utawa muter electrical, lan karakteristik mechanical bakal wareg

5) resistensi kontak

diukur ing arus cilik(100m utawa kurang1000hz, resistance kontak ≤30mω

6) resistensi insulasi

aplikasi voltase 500v dc kanggo 1 menit kanggo bagean ing ngisor iki, sawise pangukuran kudu digawe:

(1) antarane awak lan konduktor

(2) antarane konduktor ora dadi kontak

(3) antarane konduktor ora dadi nalika plug dipasang dc 500v 1 min resistance insulasi ≥100mω

7) rating:dc 30v 0.2a

8) kekuatan dielektrik: ac 250v ims (50 ~ 60hz) kanggo 1 min trip saiki: 0.5ma

(1) antarane awak lan konduktor

(2) antarane konduktor ora dadi contacl

(3) antarane konduktor ora dadi nalika plug dipasang dc 250v 1 min

9) test solderability

ndhuwur terminal kudu dipped 1mm ing adus solder saka 240±5 ℃ kanggo 3±0,5 detik

10) resistance kanggo soldering test panas reflow kondisi soldering:

preheat: suhu ing lumahing foil tembaga kudu tekan 180 ℃.120s sawise pcb

mlebu menyang piranti solder.suhu paling dhuwur: suhu ing lumahing foil tembaga kudu tekan suhu puncak 260±5 ℃ ing 20 detik.

11) resistance kanggo soldering test panas

metode solder:

suhu bit 330±5 ℃ aplikasi

wektu wesi soldering3±0,5 sec

Nanging tekanan sing berlebihan ora bakal ditrapake ing terminal

13) tes kelembapan

Jack kudu disimpen ing suhu

saka 40±2 ℃ lan asor saka 90% kanggo 96% kanggo 96 jam, banjur jacks kudu maintained ing kondisi atmosfer standar kanggo 1 jam kanggo prosedur liyane

14) tes panas

Ingtelponjack kudu disimpen ing suhu 70±2 ℃ kanggo 96 jam,banjur bakal tundhuk Recovery kontrol mbasurbm

15) test kadhemen

Jack kudu disimpen ing suhu -25 ± 3 ℃ kanggo 96 jam lan banjur kudu tundhuk kondisi Recovery kontrol kanggo 1 jam sawise kang.

16) ujian urip

ing kahanan rating(beban non-induktif

sambungan lan pedhot kudu digawe 5000 siklus kanthi kacepetan 10 nganti 20 siklus / min

17) test kejut kadhemen & panas

Jack kudu ngalami 5 siklus saka kondisi ing ngisor iki sing dituduhake ing gambar, banjur bakal bali lan diijini tetep ing kondisi lingkungan kamar kanggo 30 menit..

Ting kene ora bakal ana deformasi utawa retak ing bagian sing dicetak.sisipan&pasukan extraction: 3 kanggo 20n

resistance kontak: max.30mω

resistance insulasi: min.100 mω

voltase tahan dielektrik: 500vac/min (antarane terminal)





  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan