Geser Ngalih Mini MSK12C02 miniatur ngalih karo akrilik putih nangani 7 pin

Katrangan singkat:

Geser Ngalih Mini MSK12C02 miniatur ngalih karo akrilik putih nangani 7 pin
Info Produk
Jeneng barang: saklar geser
Nomer Model: MSK12C02
Daya: DC 50V 0.5A
Resistansi Kontak: 30mΩ Maks
Resistansi Isolasi: 500mΩ Min ing 500V DC
Tegangan Tahan: AC 500V/1 min
Daya aktuasi: 2.5±0.5N
Suhu kerja: -25 ~ 85 °

  • Geser Saklar Mini MSK12C02 miniatur switch karo putih acrylic nangani 7 pin:
  • Detail Produk

    Tag produk

    主图2 主图1

    2 4 5 7 6 8 9 10 11 12 13 14

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan