geser ngalih 3pin SS12F15 1P2T ing mati ngalih

Katrangan singkat:

Deskripsi produksi
Jeneng barang: saklar geser
Umur: 10.000 siklus
Daya operasi: 250±100gf
Suhu operasi: -10 ℃ ~ + 70 ℃
Saiki: 2A/5A
Tegangan: 120V/250V
Dianggo:
- Kanggo operasi peralatan telekomunikasi kayata ponsel, aparat audio, peralatan kantor, aparat komunikasi, camcoders, audio portabel, radio mobil etc.

Detail Produk

Tag produk

Title: ngalih geser 3pin SS12F15 1P2T ngalih mati
RATING: DC 50V 0.5A
RESISTANCE KONTAK: 50m ohm maks
RESISTANCE INSULASI: 100M ohm maks
TEGANGAN NAHAN: AC 500V kanggo 1 menit
1: SPESIFIKASI UMUM 基本事项
1.1 RATING: DC 50V 500mA
RANEG SUHU PRAKTIS: ﹣10 ℃ ~ + 50 ℃.
KONDISI ATMOSFET STANDARD:
Kajaba liyane ditemtokake.RANGE STANDARD ATMOSFER
SYARAT-SYARAT KANGGO PENGUKURAN LAN TES KANGGO IKI:
(1) SUHU AMBIEN: 5 ℃ nganti 35 ℃;
1.3 (2) KELEMBAPAN RELATIF: 45% nganti 85%;
(3) TEKANAN UDARA : 86Kpa TO 106Kpa.
RESISTANCE KONTAK
DIUKUR ING 1KHz SAIKI CILIK (100 mA utawa kurang) 50mΩ MAX.
RESISTANCE INSULASI
NATURAL VOLTAGE 500V DC 1 MIN.
METODE TES KONTAK ing ngisor iki:
(1) ANTARA BADAN LAN KONDUKTOR.
(2) ANTARA KONDUKTOR AJA KONTAK.
100MΩ MIN.
ELECT RIC KEKUATAN
AC 500V(50-60Hz) UNTUK 1 MIN TRAPI ARUS:0.5mA
METODE TES KONTAK ing ngisor iki:
(1) ANTARA TERMINAL.
(2) ANTARA TERMINAL INDIVIDU LAN FRAME.
TANPA RUSAK TO
PARTS ARCING UTAWA
BREAKDOWN DLL.
KEKUATAN OPERASI

PUSH LATERAL
KEKUATAN PUSH: 200gf±50gf
TRAVEL kanggo TUTUP
ING HORIZONTAL DIRECTION SWITCH nangani
OPRASI, KARO SETIAP 2 KALI THRUST OF
SWITSH FORM ONE POSISI menyang GEAR sabanjuré,
MOVING DISTANCE MEASURING HANDLE.
2 mm ± 0,2 mm
KEKUATAN STEM
Lan ing sadawane arah mlaku ing gagang APEX (500gf)
Ing TES KEKUATAN, WAKTU 30 detik.
ORA ANA KERUSAKAN KAREKTERISTIK MEKANIKAL LAN KARAKTERISTIK LISTRIK bakal marem.
Kekuwatan pabrik: kanthi pengalaman industri 13 taun, perusahaan wis lulus sertifikasi ISO9001, sawetara sertifikat paten, luwih saka 5300 pelanggan koperasi, akeh pelanggan perusahaan sing kadhaptar, 106 karyawan, 12 pukulan hardware, 18 mesin cetakan injeksi, 26 lengkap- mesin perakitan otomatis, 32 mesin uji otomatis lengkap, 21 mesin uji semi-otomatis, 12 mesin uji urip lan 25 peralatan uji coba liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan