10000 siklus TS4545B3J DIP 3 pin tact switch

Katrangan singkat:

Jeneng item: TS4545B3J tact switch
Suhu: -30 ~ + 70 Celcius.
Tegangan tahan: AC250V.
Rated Load: DC12V 50mA.
Resistansi kontak: ≤0.03Ω.
Resistance Isolasi: ≥100MΩ.

Detail Produk

Tag produk









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan