pabrikan 4,5 × 4,5 4 pin DIP tact ngalih

Katrangan singkat:

katrangan produk
Jeneng item: 4.5 × 4.5 DIP tact switch
Model: TS4545CJ
Rating: 50mA12VDC
Kekuwatan dielektrik: 250VAC kanggo 1 min
Resistansi kontak: 50 mW maks
Suhu operasi: -30 ℃ ~ + 85 ℃
Umur: 50.000 siklus min
Daya operasi: 180gf; 250gf
Lelungan: 0.25±0.1mm
Dianggo:
- Ngalih operasi ing kabeh jinis peralatan elektronik kayata aparat audio, peralatan kantor, piranti komunikasi, alat ukur, TV, VCR, lsp.

Detail Produk

Tag produk

 

 

 

 

 

HTB1i8x_ezgy_uJjSZKPq6yGlFXaM.webp






5A TAHAN INSULASI

Pangukuran kudu ditindakake sawise Aplikasi potensial DC100V ing terminal lan ing terminal lan fuame sajrone 1 menit, 100MΩ min.

5B nglawan VILTAGE

AC250V, 50HZ, 1 menit (imin (interrupting current≤500uA).AC 250V, 50HZ, 5C SIRKUIT KONTAK

Tambahan 1.5-2 pasukan wektu ing sisih ndhuwur stroke tombol lan pencet saklar, DC50V100mA 100mΩ Max

5D SWITCH CONNECTION FLASH

Tambahan DC5V ing sisih loro ngalih, ing kacepetan 3-5 wektu sec.kanggo pencet switch. Wektu lampu kilat antarane mbukak ora luwih saka 10ms.

6. EFISIENSI MEKANIKAL 6A KEKUATAN KONTAK

Kontak kudu bisa rorce 5N kanggo 5

detik ing sembarang arah.

Ngalih efisiensi listrik lan mekanik ora rusak

6B KONTAK JOURNEY

6C DRIVE FORCE

Diukur ing antarane potongan spring lan tengen

SAMBUNGAN 6D

KEKUATAN

Pasukan 1N ditrapake ing sembarang arah

saklar sambungan partt. Ngalih mechanical

efficiency ora break.

6E

URIP MEKANIKAL

Operatin ing tingkat 30-50 siklus saben menit.以

Urip: 100000 cycles

7. LINGKUNGAN

NT--RESISTANT EFISIENSI 7A owahan saka

SUHU

Suhu pisanan kudu 70 ℃, 3h lan

diganti dadi-25 ℃, 0,5 jam, 5 siklus tes ndhuwur.

1. Penampilan

ora kudu pecah.

2. Kontak

resistance ≤ 100 M Ω

3. Isolasi

resistance ≥ 100 M Ω.

7B asor tahan

40±2 ℃ ing suhu lan 90-95% RH, Ruring

wektu tes tanpa beban;Sawise dites

suhu kudu 24h.

8. EFISIENSI IOINTING

8A SOLDERABILITY

Suhu 260 ± 5 ℃; Durasi; 3 ± 0,5S

bagean Solderability

kudu luwih saka 90%

8B

SOLDER-RESISTANT

Suhu pemanasan: 100 ℃, 40S,

Froth dhuwur saka bantuan

solder kudu ing

Papan lan ngalih elektrik lan mechanical efficien cy ora break.

8C GAMBUNG-RESISTANT

Suhu jointing: 260 ± 5 ℃, Duration saka

kecemplung: 5±1S.

efficiency ora break

8D WAKTU JOLNTING NORMAL

≤2 kaping


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan