2PDT Side Operated SMD Slide Ngalih MSK22D18

Katrangan singkat:

Info Produk
Jeneng barang: saklar geser
Nomer Model: MSK22D18
Daya: DC 50V 0.5A
Resistansi Kontak: 30mΩ Maks
Resistansi Isolasi: 500mΩ Min ing 500V DC
Tegangan Tahan: AC 500V/1 min
Daya aktuasi: 2.5±0.5N
Suhu kerja: -25 ~ 85 °

Detail Produk

Tag produk

 

 

Informasi dhasar

 

Rating saiki DC 12V 50mA
Fungsi 2P2T
pasukan operasi 20gf±100gf
Siklus urip 7000~10.000siklus
Suhu operasi -10 ℃ ~ + 50 ℃
Resistansi kontak 100mΩ Maks
Resistance insulasi 50MΩ Min
kekuatan dielektrik AC 500V (50Hz-60Hz) 1 menit, 0,5mA
kauntungan Knob kang wis ditambahake kabel logam menyang supaya ora rusak

 

Kaluwihan

1. Pabrik wis luwih saka13taun pengalamaning bidang manufaktur switch.

2. Macem-macem kategori.Luwih saka 2000 model.

3. Kualitas apik.Nggunakake bahan mentah sing diimpor saka Jepang lan Korea Selatan.

Luwih saka 85% jangkoan manufaktur otomatis produk.

4. Bangettim R&D, panjalukan desain klien olèh.

5. Proses perakitan ingBengkel bebas debu kelas 100.000.

6. Sistem mutu ISO9001.

7. Tim layanan sawise-sales.Radiasi global sawetara outlet layanan.

Aplikasi

Saklar geser kanggo nguripake utawa mateni sirkuit kanthi nguripake aktuator (nangani switch).Nduwe karakteristik aksi slider sing fleksibel, kinerja sing stabil lan dipercaya, lan akeh digunakake ing peralatan listrik, mesin, komunikasi, audio digital lan video, otomatisasi bangunan, lan produk elektronik.



主图1 1(1) 2 4 5 7 6 8 9 10 11 12 13 14


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan